Meisjes C: Seizoen 2001-2002

Enkele verslagen van de speelsters zelf.

Wedstrijd en andere verslagjes

zaterdag 9 maart 2002 -- MC - Zoersel 2 - 2-3

Op zaterdag 9 maart moesten we thuis tegen Zoersel 2 spelen. We waren met 7. De eerste twee sets verloren we, en toen moest Ellen weg en kwam Wim ons coachen. De derde en de vierde set wonnen we, en dus stond het 2-2 gelijk. De vijfde set was dus spannend, maar die verloren we spijtig genoeg nipt met 13-15.

woensdag 13 januari 2002 -- karnavaltraining

zaterdag 26 januari 2002 -- MC - Den Dam -- 3-2

(25-21, 25-9, 11-25, 17-25, 15-5)
hoi iedereen,
Hier een verslagje over weer een spannende match tegen Den Dam met dezelfde uitslag als de vorige keer, 3-2 gewonnen.
We stonden weer 2-0 voor waarvan we in de 1ste set nogal aarzelend op gang kwamen. Maar dit was zeker niet het geval in de 2de set daar kon Den Dam maar met moeite 7 puntjes bij elkaar krijgen. MAAR we konden het weer nie laten om de 3de en 4de set te verliezen door enkele domme fouten. Maar we lieten de moed niet zakken en de 5de set was voor ons. We hadden het verdient om te winnen want iedereen heeft er voor gevochten en tot het uiterste gegaan. En na afloop kon de hele Merksplasse sporthal ons bekende clublied horen weerklinken in de douches.

zaterdag 19 januari 2002 -- MC - Wegi -- 0-3

(9-25, 22-25, 9-25)
We begonnen de match met veel moed. Maar toch ging het niet zo goed. De eerste set hebben we verloren met 9-25. De tweede set ging het al wat beter. Maar toch nog hebben we die ook verloren met 22-25. De laatste set hebben we ook verloren met 9-25. Dus de eindstand was 0-3 voor Wegi.

zaterdag 12 januari 2002 -- MC - Smash -- 3-0

(25-10, 25-16, 25-16)
Op zaterdag 12 januari moesten we tegen Smash spelen. Het was in Merksplas. Cindy en Dorien D. deden van de B-jeugd mee en dan waren we met 8. Met het tossen hadden we direct de bal en zijn we gewonnen met 3-0!!!

zaterdag 8 december 2001 -- Rijkevoc - MC -- 2-3

(24-26, 25-11, 23-25, 25-23, 13-15)

zaterdag 1 december 2001 -- MC - Vovoc -- 1-3 (BvT)

Hoi lezers,
wij, meisjes C, trokken naar Zoersel voor een spannende volleybalmatch. Tijdens de opwarming lag er allemaal zaagsel op de grond van het boren voor de nieuwe sporthal. En er was nog geen verwarming, dus was het er ijskoud. Het ongeluk hield maar niet op: de scheidsrechter hadden we ook tegen. A VM moest opslagen en stond vijf seconden met de bal in de handen en die scheidsrecter floot dat af voor te lang vast houden van de bal. Je hebt nochtans acht seconden om op te slaan!! De eindstand: 3-2 verloren.

Het was weer een spannende wedstrijd, nie zo spannend als de vorige, maar toch. We begonnen met goede moed, die zakte wel vlug toen we de eerste set verloren. Maar na de tweede set die we gewonnen hadden, zagen we het weer helemaal zitten. Na de derde set, weer gewonnen, waren we vastbesloten dit te winnen. Spijtig dat we die vierde set verloren waren, want daarvan kwam een vijfde set en die winnen we nie dikwijls. Vooral nu nie me diene vervelende scheidsrechter die nog geen eens tot acht kan tellen. Maar kom, thuis winnen we daar wel tegen. We gaan met goede moed naar de volgende wedstrijd!

zaterdag 3 november 2001 -- Wegi 1 - MC -- 3-2

(16-25, 25-14 (met dank aan de scheidsrechter), 27-25, 17-25 en 15-13)

De wedstrijd werd nipt met 3-2 verloren. De 2de set was spannend, maar wordt verloren door o.m. enkele fouten vanwege de scheidsrechter (wat zelfs de thuis supporters beaamden). Volgende keer winnen we weer meisjes!

Hallo iedereen,
Vandaag 3 november hebben wij (meisjes c) tegen "wegi" moeten spelen. Maar we zijn verloren met 3-2 maaaaaarrrrrrrrr... dit was niet onze schuld, het was een oneerlijke wedstrijd wat we te danken hadden aan de ONEERLIJKE SCHEIDSRECHTER!!! Door onder andere: de bal viel meters maar dan ook meters binnen en weet je wat die scheidsrechter dan doet hij fluit en zegt dat het buiten is dus is het een punt voor die ander...
Zo zijn we dankzij de scheidrechter verloren...
Maar we laten het daar nie bij wanneer we de volgende keer tegen wegi thuis moeten spelen dan zullen we die scheidsrechter is opbellen en dan zullen we hem is een cursus merkplassen scheidrechters geven! We zullen dan is zien wie er wint wij natuurlijk wij waren stukken beter als die meiskes vraag het maar aan Ellen... Volgende keer krijgen zij dus de volle laag he.
verslagje van mij (C L)

Ik vond dat we oneerlijk zijn verloren. Dit kwam allemaal door een onsportieve scheidsrechter. Het was ook heel spannend op het laatst en ik als loempe doos moest perc=E9 die bal pakken die out zou geweest zijn. Maar ik vond dat we heel de wedstrijd best goed hebben gespeeld.

zaterdag 27 oktober 2001 -- Vovoc - MC -- 3-1

zaterdag 20 oktober 2001 -- Den Dam 2 - MC -- 2-3

(16-25, 23-25, 25-23, 25-22 en 12-15)

Hoi kei-toffe internetbezoekers,

Wij hier aan het woord (meisjes C). 't Was weer kei-spannend onze match tegen Den Dam. Nu ja, altij zeker h=E9!
We waren goe begonnen en wonnen de 1ste set en daarna (natuurlijk) de 2de set. We dachten even: we zullen wel met 3-0 winnen, maar dat zou te erg geweest zijn voor Den Dam, dus we verloren de 3de set. Toen in de 4de set kregen we extra supporters waardoor we zenuwachtig werken en dus ook de 4de set verloren. Toen begon de spannende, beslissende set waarbij we 7-1 voorstonden, maar dan gelijk kwamen tot 7-7. We draaiden bij een 8-7 voorsprong. Toen werd het 13-14 voor ons en Dorien Cox slaakte al een gilletje. Lynn aan de opslag en ... punt! GEWONNEN!!!! Dorien Cox en Dorien Jansen begonnen te gillen. Daarna zijn we gaan supporteren bij heren 1.

De meisjes C-bende: Lynn (die het beslissende punt maakte), Jasmin en Silke (die de volgende dag ook met meisjes D wonnen), Anne, Kim (die geblesseerd was en daarom niet kon meespelen), Dorien Cox (die goed kan gillen), Dorien Jansen (die een dikke vinger overhoudt aan de wedstrijd), Cindy en Dorien Denauw.

zaterdag 29 september 2001 -- Wegi 2 - MC -- 3-1

zondag 23 september 2001 -- Smash - MC -- 2-3

(25-16, 25-14, 24-26, 23-25 en 15-17)

zaterdag 15 september 2001 -- Vlimmeren - MC -- 0-3

(10-25, 14-25 en 20-25)
Laatste aanpassing van deze pagina: 29 maart 2002
Deze pagina wordt onderhouden door Wim Van Laer.