[Home][Ploegen]

Volleybalclub Merksplas
Heren 1 - 2004-2005

Nieuwsjes

3 oktober 2004

Gelvoc - Heren 1 : 0-3

Op een kermiszaterdag gaan volleyballen en dan nog op verplaatsing is niet ideaal maar wat moet, moet. Iedereen was op de afspraak en ook de Luc was mee om in te vallen als dat nodig moest zijn. Bij de opwarming was al duidelijk dat H3 van gelvoc geen hoogvliegers zijn, dus de opdracht was zeker om goed geconcentreerd te spelen om het eigen niveau niet te laten zakken.

In de eersts set hadden we al vlug een comfortabele voorsprong zodat we al vlug wat meer risico konden nemen in de opslag en ook eens kombinatie uit de mouw te schudden, die set was al vlug een feit 0-1.

Set 2 moest dus bevestigen maar dat deed ze eigenlijk niet. De bordjes bleven lang in evenwicht, niet door het betere spel van gelvoc maar aan het net wou het wat minder lukken. Maar net op tijd werd de eindspurt ingezet en werd set 2 dan toch nog vlot gewonnen.

Set 3 was dan weer meer een makkie, met den Yves aan de pas en goed opslagwerk was de match vlug in ons voordeel beslecht, 0-3 dus een verdiende overwinning.

Na de verkwikkende douche was er nog een aangename verassing, in kantine werd iedereen namelijk getrakteerd op een natje en een droogje door de mensen van gelvoc en daar werd gretig van geprofiteerd (zeg nu zelf " verniet ........." ). Al bij al een leuk namiddagje volley, ik zou zeggen voor herhaling vatbaar.

Een interim coach .


Laatste aanpassing van deze pagina: 10 oktober 2003
Deze pagina wordt onderhouden door Wim Van Laer.