[Home]

Volleybalclub Merksplas
Quiz - zaterdag 5 maart 2011

VC Merksplas organiseert dit jaar voor de 2de keer een leuke en ontspannende quiz. Elke ploeg telt maximum 6 spelers/speelsters. Het inschrijvingsgeld bedraagt 15 euro per ploeg, te betalen bij aankomst op de quiz. Stipt om 20u wordt de allereerste ronde uitgedeeld. Locatie dit jaar is zaal De Kunstvrienden.

Er worden in totaal 7 rondes gespeeld naar 8 punten, afgewisseld met 3 tussenrondes voor 20 punten. De thema’s die in elke ronde aan bod komen zijn: aardrijkskunde – actualiteit – film en tv – geschiedenis – kunst en literatuur – sport – vanalles en nog wat – muziek. De vragen over de actualiteit behandelen de periode tussen september 2010 en februari 2011. De allerlaatste ronde van de quiz is de alfabetraketronde. We hebben getracht een algemene quiz op te stellen waarbij de nadruk ligt op plezier en algemene kennis, een quiz waar we niet op zoek gaan de uitzonderlijk intellectuele bollebozen.

Voor de eerste 5 ploegen in de eindrangschikking is er een geldprijs, ook de ploegen die op de 13de en op de allerlaatste plaats eindigen, krijgen een leuke prijs mee naar huis.

Om in te schrijven stuur je een mailtje naar onze quiz master met volgende informatie:

Vorige edities:

Laatste aanpassing van deze pagina: 14/12/10.
Deze pagina wordt onderhouden door Wim Van Laer.