[Home]

Volleybalclub BVMV Merksplas
Quiz - zaterdag 5 april 2014

BVMV Merksplas organiseert op zaterdag 5 april voor de 5de keer een leuke en ontspannende quiz. Elke ploeg telt maximum 6 spelers/speelsters. Het inschrijvingsgeld bedraagt 18 euro per ploeg, te betalen bij aankomst op de quiz. Stipt om 20u wordt er met de allereerste ronde gestart. Locatie is GC De Marc/kt in Merksplas.

Naar goede gewoonte starten we met een fotoronde, hoewel deze er dit jaar lichtjes anders uitziet. We hebben ook een leuk alternatief gevonden voor de heksenpuzzel en de lettertjes. De superronde spelen we volgens hetzelfde principe als vorig jaar en tussendoor testen we jullie wiskundig brein.

De thema’s die in elke ronde aan bod komen zijn: actualiteit - geschiedenis - media - sport - wetenschappen - vanalles en nog wat - links en rechts - muziek. De vragen over de actualiteit behandelen de periode tussen september 2013 en maart 2014.

We hebben weer getracht een algemene quiz op te stellen waarbij de nadruk ligt op plezier en algemene kennis, een quiz waar we niet op zoek gaan naar de uitzonderlijk intellectuele bollebozen.

Voor de eerste 5 ploegen in de eindrangschikking is er een geldprijs, ook de ploegen die op de 13de en op de voorlaatste plaats eindigen, krijgen een leuke prijs mee naar huis.

Inschrijven kan via ons online inschrijvingsformulier, of stuur een mailtje naar onze quizmaster met volgende informatie:

Vorige edities:

Laatste aanpassing van deze pagina: 26/1/14.
Deze pagina wordt onderhouden door Wim Van Laer.